Foto's

woensdag 13 juni 2007

Vamos!!!

He mensen, het is al weer een lange, lange, lange tijd geleden, daarom maar weer eens een update van onze site. Jauke heeft zijn pootje weer terug, en Raffa (Rolf wordt vergeleken met Rafael Nadal, Jaaah de enige echte) was aan het ownen op een beach soccer tournooi in Basel.

Na het feest van de party squad zijn we vrolijk doorgegaan met feesten, festivals en natuurlijk werken. Want ja, het einde begint in zicht te komen dus er moeten eindelijk resultaten worden gehaald!
Al weer 2½ week geleden zijn we naar het Balelec Festival geweest in Lausanne. Dit festival werd georganiseeerd door de Universiteit van Lausanne waar wij met de andere Erasmus studenten naar toe gingen. Meteen uit school zijn we de bus in gestapt om naar Lausanne te knallen. Na een bus toer van 1½ uur en wat versnaperingen (alcoholische) waren we aangekomen in Lausanne. Wat vlees braaien aan het meer van Geneve, met allerlei andere studenten (Erasmus Lausanne en andere studenten) om vervolgens naar het terein van de Universtiteit te gaan waar de festiviteiten plaats vonden. Na een hele nacht, met veel leuke optredens, maar weer de bus in om ’s ochtends vroeg voldaan weer in ons bedje in de Stadtsmission te kruipen. Heerlijk!!
Op de 30e van mei stond voor Jauke weer een afspraak met de dokter gepland. Zenuwachtig en nieuwsgierig wat er deze keer zou gebeuren, ging Jauke naar de dokter. Tot zijn verbazing mocht al dat verotte gips eraf en hoefde er ook geen verbandje meer omheen. Kortom, genezen verklaard!! Back to business voor Jauke.
In het weekend van 2 Juni zou Rolf een lang weekendje naar huis gaan, voor een “feest” van ome Toine en Joop. In dit weekend was er in Sion weer een festival gepland waar Jauke en de andere studenten de avonden hebben doorgebracht. Genoten van de muziek, het bier en de wijn en natuurlijk de kaas. Het festival was een stukkie kleiner dan in Lausanne, maar zeker niet minder gezellig.
Zondag avond toen Jauke al vredig in bed lag kreeg ie een sms’je van Rolf: “Buijs, het is echt super hier. Wat nooit verwacht was werd werkelijkheid, Toine en Joop zijn getrouwd en ik was getuige! Meesterlijk! Groeten daar”. Kortom ook een schitterend weekend voor Rolf.

Eventjes tussendoor, een update van ons werk hier. De analyses van onze drankjes gaan redelijk. Toch best een ver weg van je bed show, die analytische chemie voor een voedingsmiddelen technoloog. Nu het eind van de analyses in zicht is, moet het uiteindelijke drankje “gebrouwen” worden. Das dus weer back to normal voor de voedingsmiddelen technologen.

Afgelopen weekend zijn we ons vertier maar eens buiten de valei gaan opzoeken, namelijk bij Sander in Basel. In Basel was een beach voetbal tournooi georganiseerd, waarvoor Sander ons had opgegeven. Beach voetbal, iets wat de meeste teamgenoten nog nooit hadden gedaan,
dat was dan ook wel te zien. De eerste wedstrijd 2-0 voor waarna we nog met 3-2 verliezen, die prutsers van de tegenstander wisten zelfs met de hand te scoren. Altijd weer worden die buitenlanders genaaid, maar jah het is niet anders. Naarmate het tournooi vorderde werden de commentatoren zatter en zatter, wat tot schitterende uitspraken leide, Rolf werd onder andere vergeleken met Rafael Nadal, tjah toch mooi die gekke zatte Zwitsers. Na de eerste partij verloren te hebben, werden ook de tweede en de derde partij verloren, niet dik, maar toch altijd balen om zonder winst partij naar huis te moeten gaan.
’s Avonds Basel beetje verkend, wat aan de Rijn chillen, en voor de mensen die een weddenschap verliezen (Sander), ook nog een frisse duik:D. Ook nog de foute disco in geknald om bekend te worden met het nacht leven van Basel. Al met al weer veel leuke dingen gedaan de afgelopen tijd. Op naar de laatste 3 weekjes, waarin het bezoek van Rolf zijn moeder staat gepland en het planten plukken voor ons project.

Rolf & Jauke

6 opmerkingen:

Unknown zei

succes met de laatste paar weken van het project...was gezellig dat jullie er waren.

ps. de rijn was verder niet zo koud hoor!

Anoniem zei

Yow,

Wat een zwerver die zich daar in de Rijn aan het wassen is.

Misschien is hij die dikke vis (www.dikkevis.nl) wel tegengekomen...

Succes met de laatste weken

Anoniem zei

Nou begrijp ik wie jij met de zwerver bedoelde, ghe ghe.

Nog een paar leuke weken en tot gauw.

John

Anoniem zei

Hey Jongens,

Ja wees maar niet bang hoor ook vanuit Warme Suriname worden jullie in de gaten gehouden ;) Erg leuk hoor die levendige verhalen van jullie! Succes en veel plezier nog de laatste weekjes. Dan proberen wij om niet zo zwart te worden als Hugo :p

Groetjes

Anoniem zei

He Rolf en Jauke,

Net terug uit de US, dus even de site bijlezen. Klinkt goed, ik heb Sander nog gesproken over de weddenschap. Was maar een stukje zwemmen:)

Vandaar dat Toine je over liet komen, had er nog niks van gehoord, maar wel echt mooi.

Wat moet je dan precies doen, ringen geven enzo?

Enjoy!

Bart

Anoniem zei

Heej Gradje!

Ik dacht, ik zal ook eens ff kijken op je site, maar ben (gelukkig) niet de enige.
Zo te zien en lezen vermaak je je prima, dus keep it that way en suc6 met de eindsprint van het project!

Grtn,
René

P.S. Wanneer gaan we weer
ouderwets ballen in 't twed??